giovedì 10 giugno 2010

Comunicat - Marea Lojă Feminină a României - 9 iunie 2010


Recent întoarsă de la New York, unde a reprezentat România la Adunarea Generală CLIPSAS 2010 şi la Conferinţa Masonică Americană, delegaţia Marii Loji Feminine a României, condusă de dna. Anca Nicolescu, Mare Maestră, pleacă astăzi la Beirut unde participă în calitate de membru la cea de-a X-a reuniune a Uniunii Masonice Mediteraneene.
Doamna Anca Nicolescu va prezenta la Beirut Conferinţa "Putem trăi împreună - realitate sau utopie".
Cu această ocazie Marea Maestră a Marii Loji Feminine a României va semna în numele Obedienţei pe care o conduce, un Tratat de Recunoaştere Reciprocă, Prietenie şi Colaborare cu Marea Lojă a Libanului şi cu Marele Orient al Franţei, cea mai veche Obedienţă Masonică din Europa.
Semnarea acestui Tratat încununează seria de peste 100 de Tratate semnate cu diferite Mari Loji din lumea întreagă.
La întoarcerea în ţară, Marea Maestră şi Marea Cancelara a MLFR vor pleca pe data de 19 iunie la Roma la Conventul Marii Loji Mamă C.A.M.E.A. cu care are un Tratat semnat, pe 20 iunie vor participa la Amsterdam la Conventul Marii Loji a Olandei.
Evenimentul major al lunii iulie este PRIMUL CONGRES MONDIAL AL MASONERIEI organizat de Marea Lojă Constituţională din Peru la Cuzco. Delegaţia Masoneriei feminine va face cu această ocazie un turneu al Marilor Loji din Peru şi Ecuador.
Discursurile Dnei A. Nicolescu la toate aceste evenimente se regăsesc pe siturile CLIPSAS, UMM, MLFR.

D. Nae
Mare Secretar General
Marea Lojă Feminină a României
(fondată 1922)

Secretariat MLFR - Str. MECET 21, 024083 BUCUREŞTI - tel/fax 021 252 13 51

malofero@aol.com - www.MLFR.ro



Fonte: Agentia de Presa Masonica