sabato 5 giugno 2010

Comunicat - Marea Lojă Unită din România - 4 iunie 2010

 BUCUREŞTI, 04 Iunie 2010 - MARELE MAESTRU AL MARII LOJI NAŢIONALE UNITE DIN ROMÂNIA, Dl. LIVIU MÂNECAN 33, INVITĂ MASONII ROMÂNI SĂ I SE ALĂTURE LA FESTIVITĂŢILE ORGANIZATE DE MAREA LOJĂ NAŢIONALĂ UNITĂ DIN ROMÂNIA CU PRILEJUL SOLSTIŢIULUI DE VARĂ 2010.
MARELE MAESTRU AL MARII LOJI NAŢIONALE UNITE DIN ROMÂNIA, DL. LIVIU MÂNECAN 33, A INVITAT MASONII DIN ROMÂNIA ŞI DIN STRĂINĂTATE SĂ I SE ALĂTURE LA FESTIVITĂŢILE ORGANIZATE DE MAREA LOJĂ NAŢIONALĂ UNITĂ DIN ROMÂNIA CU PRILEJUL SOLSTIŢIULUI DE VARĂ.
SENTIMENTUL DE UNIUNE ŞI FRATERNITATE CARE EXISTĂ ÎNTRE MASONII DIN ÎNTREAGA LUME, ÎI ADUNĂ PENTRU A SARBĂTORI ÎNPREUNĂ ÎN FIECARE AN PE SF. IOAN DE VARĂ, PATRONUL MASONERIEI UNIVERSALE.
TRADITIA CONTRIBUIE LA FORMAREA GANDIRII PREZENTE PLECAND DE LA ORIGINI, PRIVIND, PRINTRE ALTELE, RAPORTURILE OMULUI CU NATURA, CU VIATA SI CU SPIRITUL... DAR SI RAPORTUL OMULUI CU SEMENII SAI.
CEA MAI IMPORTANTA TRADITIE A MASONERIEI UNIVERSALE ESTE ACEEA A CELEBRARII SOLSTITIULUI DE VARA, LA FEL CUM IN CADRUL RITULUI SCOTIAN ANTIC SI ACCEPTAT ESTE CELEBRAT SOLSTITIUL DE IARNA.
VINERI 25 SI SAMBATA 26 IUNIE MASONI SI NEINITIATI VOR TRAI IMPREUNA EXPLICATIA PROFUNDA A ACESTEI SARBATORI A MASONERIEI UNIVERSALE.

Fonte: Agentiadepresamasonica